O meni

Hello, world! 
 
It’s me, Lil’Mee, izvan virtualnog svijeta zovu me Saša, imam 32 godine i oduvijek sam strastvena ljubiteljica kozmetike i šminkanja, što me s vremenom dovelo do toga da postanem vizažistica i beauty blogerica. :) Lil'Mee's lil'blog postoji od ožujka 2014. godine i njegovo pokretanje pokazalo se kao jedna od najboljih odluka u mom životu jer me usmjerilo prema području kojim sam se oduvijek željela baviti. Na njemu spajam svoje dvije ljubavi - kozmetiku i pisanje. Jedno je vodilo drugome, tako da u ovom trenutku (listopad 2016.) imam dvogodišnje vizažističko iskustvo te sam imala čast uljepšati brojne mladenke, maturantice, gošće na svadbama, slavljenice, modele na modnim revijama, photoshootinzima i videosnimanjima, glumce te sudionike u raznim reklamama. Završila sam makeup akademiju Ministry of Beauty pod mentorstvom Borisa Čavline i Silve Stojanović, a kasnije sam najviše naučila kao dio tima Saše Jokovića na modnim revijama. Podjednako uživam u šminkanju i o pisanju o kozmetici, a oba su mi područja donijela brojne prilike i suradnje te zblja mogu reći da su obogatila moj život. <3

Osim što volim šminkati sebe i druge, mazati se kremama i kupovati kozmetičke proizvode te čitati o tome kako se drugi šminkaju, mazuckaju i kupuju kozmetičke proizvode, volim i putovati, družiti se, čitati, šetati, surfati po netu, gledati serije i filmove, jako volim životinje, volim i odjeću, starke, shopping, finu hranu i cugu, a najviše od svega volim svog dragog, obitelj, dvije preslatke mace i predragu blesavu ekipu divnih prijatelja… Navedeni me zezaju da sam posvuduša jer sam stalno negdje, nikada ne odbijam druženja, kave, izlete, što god treba, ja sam za! :D 

Ovaj je blog za mene, a nadam se da će biti za vas, jedno lijepo, ugodno, pozitivno i simpatično mjesto gdje ćakulamo o kozmetičkim temama. Iza svega što ovdje napišem stojim na temelju osobnog iskustva. Imajte na umu da ono što meni odgovara ne mora nužno odgovarati i vama. Ipak, nadam se da će vam moji savjeti biti korisni. :)

Sve proizvode kupila sam vlastitim novcem... hmmm, čekaj... Lažem! :D Moji dragi ljudovi dobro me znaju pa mi često i poklone nešto od kozmetike jer to je igra na sigurno kod mene, znaju da će mi se takav poklon svidjeti. Ali bez obzira na to jesam li proizvod kupila ja ili sam ga dobila od dragog, prijateljice ili samog proizvođača/uvoznika, ovdje ću napisati svoje iskreno mišljenje o njemu. Otvorena sam za različite oblike suradnje s brandovima, uvoznicima i agencijama, ali zadržavam pravo na iznošenje svojeg iskrenog mišljenja o svakom proizvodu. Ako sam neki od proizvoda koje spominjem dobila, uvijek ću to i napisati.

Slike i tekstovi na ovom blogu moje su vlasništvo, a u slučaju da nije tako, uvijek ću navesti izvor. Uporaba slika i tekstova s ovog bloga bez navođenja izvora nije dopuštena. 

Imam smeđezelene oči i gustu, kovrčavu (i suhu) kosu, trenutačno je poluduga i blajhana te često izmjenjujem lude boje (posljednja je bila roza). Srednje sam svijetlog tena (no ljeti prilično potamnim), koža lica mi je mješovita, nemam nekih većih problema s njom, osim proširenih pora i pokoje runde prištića oko PMS-a te povremenih razdoblja dehidracije, obično u hladnijim mjesecima, ili pak pojačanog izlučivanja masnoće tijekom ljeta. Kožu tijela nazvala bih normalnom i zahvalnom, dobro reagira na većinu tuširalica i mazalica. Šminkam se svaki dan (osim ako sam baš cijeli dan doma) i iskreno uživam u tome, to je moj mali ritual koji mi uljepšava svako jutro. A nema mi ljepšega nego kad se spremam za izlazak i imam dovoljno vremena da opalim mjuzu i polagano i detaljno se šminkam, mozgajući usput o tome što ću staviti na sebe i isprobavajući nove kombinacije. 

Osobno rado isprobavam (i koristim) proizvode i povoljnijih i skupljih brandova, od Catricea do Sisleya. Kod većine brandova pronašla sam barem neke proizvode koje smatram zaista dobrima. Kada je riječ o šminkanju klijenata, koristim uglavnom kozmetiku profesionalnih i high end brandova te proizvode u čiju sam se kvalitetu i sama uvjerila.

Ako imate ikakvih pitanja, prijedloga, želja ili komentara, ili ste pak zainteresirani za suradnju, slobodno mi se obratite na e-mail lilmee13@gmail.com. Možete mi se javiti i putem Facebooka.


Photo by Zvonimir Ferina


Photo by Lester Cannon

Nema komentara:

Objavi komentar

Hvala na čitanju i komentaru! :)