petak, 11. rujna 2015.

Ljepota je u detaljima – Vjenčanje za pamćenjePosljednjih mjeseci zbilja često šminkam mladenke i zahvaljujući tom iskustvu uvidjela sam koliko je zapravo posla i truda potrebno uložiti kako bi se organiziralo jedno vjenčanje. Upravo me moja česta suradnja s mladenkama potaknula da vam predstavim jedan kreativni tim kojem budući mladenci s povjerenjem mogu prepustiti brigu oko dijela organizacije vezane uz svoj veliki dan.

Kad je vjenčanje, nek' je za pamćenje, kažu Ana i Andrea. Dvije vesele, kreativne i sposobne djevojke stoje iza imena i branda Vjenčanje za pamćenje i bave se organizacijom vjenčanja i tematskih djevojačkih zabava. Izrađujući personalizirane elemente za vjenčanje, predivne i raznolike ljubavne priče prenose na papir, ali i u online oblik. Jer svaka je ljubavna priča posebna i svaka od njih tvori svoj mali svijet u kojemu će Ana i Andrea pronaći detalje koji će ih inspirirati i koje će utkati u svadbenu priču. U ponudi imaju i personalizirane online pozivnice uz koje izrađuju i pozadinu za mobitel u istom dizajnu. Nema više brige oko toga hoće li pozivnica stići na vrijeme u kakav udaljeni dio svijeta – pozivnica za pamćenje stiže na e-mail u roku od nekoliko minuta! :) U njihovim rukama vjenčanje postaje cool i ide ukorak s tehnologijom. Osim na pozivnice, vašu ljubavnu priču prenijet će na zahvalnice, revere, menije, brojeve za stolove, liste gostiju, etikete za pića, plakate i sve što vam padne na um, a u skladu s vašom pričom i odabranom tematikom po potrebi će dekorirati i interijer. Prepune su odličnih i originalnih ideja i osobno sam u iskušenju da ih unajmim da u slatke malene detalje prenesu našu ljubavnu priču, iako ne planiramo nikakvo vjenčanje. :D 
Ovoga ljeta ponajviše su se usmjerile na mornarski štih vjenčanja te su mnoge ljubavne priče smjestile u mornarsko okruženje. Jedna od tih priča kaže: Ljubav se rodila na moru. Zaljubljeni su plovili neko vrijeme, a onda su odlučili baciti sidro i uploviti u luku BRAK. Dakako, ova je priča prenesena na pozivnicu s mornarskim dizajnom, reveri i narukvice izrađeni su od brodskog konopa, brojevi za stolove pričvršćeni su držačem od konopa, a usklađeni su i brojni drugi detalji.

Osobno volim tematske zabave, a sve što je obilježeno mornarskom tematikom automatski mi djeluje veselo i razigrano, ali i stylish. Razgovarajući s djevojkama o mornarskoj tematici kojom su se bavile, kao vizažistica automatski sam se zapitala kakav bih make up preporučila mladenki čije je vjenčanje usklađeno s mornarskom tematikom. Nisam puno razmišljala, nametnula mi se slika mladenke s klasičnim pin-up lookom. Možda bi nekoga mornarski đir potaknuo na upotrebu navy plave boje na kapcima, ali ja sam odmah zamislila lijepu mladenku, retro kulericu u duši, koja na očima nosi klasičnu liniju crnoga tuša uz neutralna sjenila i osjenčan pregib oka te guste umjetne trepavice. Pin-up look, dakako, zahtijeva ten dotjeran do savršenstva, dašak rumenila na obrazima (moj je izbor obično koraljna nijansa), uredne obrve te neizostavan crveni ruž. Evo i nekoliko primjera pin up looka iz mog portfolia (doduše, ne na mladenkama :D ).


Photo by Marin Romić, model: Maja

Photo by Martina Špoljarić photography, model: Teddea

Photo by Sara Moritz & Stela Horvat Photography, model: Sara


Iskoristit ću i ovu priliku da vas podsjetim na važnost pravovremene i trajne brige o koži kako bismo joj omogućile da postane savršeno platno za željeni make up look. Svaka mladenka treba imati na umu da priprema kože započinje puno prije samoga dana vjenčanja, a to se prije svega odnosi na redovito čišćenje i njegu s naglaskom na hidrataciju. Obrve je najbolje oblikovati dva-tri dana prije samoga vjenčanja. Samo šminkanje započinje odgovarajućom preparativom kako bi se koža na najbolji mogući način pripremila za make up. Šminkanje mladenke obavezno završavam fiksiranjem kako bi šminka na licu trajala koliko je potrebno. :)

Vjenčanje za pamćenje i pregršt zanimljivih ideja povezanih s vjenčanjem možete pronaći na njihovoj stranici na Facebooku. Slobodno im pošaljite svoje upite, želje i ideje. A mene zanima te bih voljela da mi u komentarima napišete kakav biste make up odabrali za svoje vjenčanje. Ili, ako ste to iskustvo već prošli – kakav ste make up nosili na svom vjenčanju? :)

2 komentara:

  1. Svijet je premali :) Tomo i Marin su fotkali i moje vjenčanje :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ajme, svaki dan naiđem na neku 'svijet-je-mali' situaciju :)) zakon!

      Izbriši

Hvala na čitanju i komentaru! :)