petak, 7. kolovoza 2015.

Talya design i jedna lijepa suradnja :)




Nedavno sam dobila priliku sudjelovati u projektu snimanja editorijala za dizajnericu Sonju Jug i njezin brand Talya design. Zahvaljujući divnoj ekipi i nesvakidašnjoj lokaciji snimanje je bilo superzabavno, a mislim da smo napravili i jako dobar posao pa bih, logično, ovu suradnju i njezine rezultate željela zabilježiti i na svom blogiću. :)

Iza branda Talya design stoji mlada dizajnerica Sonja Jug iz Zagreba koja je svoj kreativni put započela 2010. godine izradom grafičkih elemenata koje je u obliku printa preslikavala na majice koje je i ukrašavala različitim modnim dodacima. Ubrzo nakon toga Sonja započinje i  suradnje s modnim portalima i fotografima te odrađuje i modna snimanja kako bi na pravi način predstavljala svoj rad i svoje kolekcije. U rujnu 2011. godine počinje sama šivati i osmišljavati vlastite kreacije i krojeve. Sonja izrađuje i nakit od prave i umjetne kože.

Sonja voli da su njezini modeli moderni, pomalo rokerski, ali i da odišu elegancijom i posebnošću. Za sebe kaže da je romantična rokerica pa tako vidi i svoje kreacije te stvara takav stil. Materijali kojima se koristi isključivo su prirodni i ugodni za nošenje jer osim lijepog dizajna i kvalitete bitnom smatra i udobnost. Inspirira je sve što je okružuje i ima veze s modom, a također i sami materijali – kada se zaljubi u neki materijal, odmah se stvori ideja za novu kreaciju. Svaka nova kreacija novi je projekt i to je posebno veseli jer za nju nema ljepšega od stvaranja nečega novog.

Sonjina nova kolekcija (koju smo, jelte, snimali :) ) nadahnuta je glam/chick rock stilom, u njoj prevladavaju lepršave ljetne haljinice i suknje, a namijenjena je svim djevojkama i ženama koje u svom ormaru žele imati poseban i unikatan komad odjeće, bilo za dnevnu bilo za večernju prigodu. U kolekciji su većinom korišteni prirodni materijali, stoga je odjeća ugodna za nošenje, te su kombinirani detalji od umjetne kože, patentnih zatvarača, zakovica, čipke i trapera koji svakom odjevnom predmetu u kolekciji daju posebnu notu, čineći ih unikatnima. Sonja je ovom kolekcijom željela prenijeti ženstven, elegantan i nosiv stil u kojem se svaka djevojka ili žena može osjećati svojom i posebnom.

Model je predivna Anamarija Šutić koju je uvijek užitak šminkati, za make up bila sam zadužena ja, a fotke su djelo Gorana Berovića. Talya design možete pronaći na Facebooku, a draga i pristupačna Sonja rado će odgovoriti na sva vaša pitanja.













Kako vam se sviđaju fotke i Sonjini unikatni glam/chick rock komadi? Koju biste kombinaciju odabrali za sebe? :)

2 komentara:

  1. Fotografije su prelepe. Bas mi se dopada druga kombinacija. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Baš mi je drago što ti se fotke sviđaju, Teodora <3 druga kombinacija je i meni baš super :)

      Izbriši

Hvala na čitanju i komentaru! :)