utorak, 14. travnja 2015.

Foto Fashion Overdose – dan kreativnih suradnjiNedavno sam kao vizažistica sudjelovala u pripremama za jedan zanimljiv događaj koji slijedi za nešto više od mjesec dana i koji bih voljela najaviti i ovdje na svom blogu. Foto Fashion Overdose, iliti OFF, događaj je koji se priprema s ciljem okupljanja kreativaca iz različitih, ali međusobno povezanih djelatnosti: fotografa, modela, vizažista, frizera i dizajnera, kako bi se ostvarile nove suradnje i kako bi sudionici zajedničkim snagama stvorili kvalitetne fotografije koje će im svima poslužiti u daljnjoj promociji. Misija je organizatora na zabavan i kreativan način pružiti svakom sudioniku OFF-a priliku za razvijanje vještina i nadogradnju znanja. Foto Fashion Overdose pružit će priliku za zabavno, ali i vrlo korisno druženje te stjecanje novih kontakata.


 Photo: Saša Lončarić, modeli: Mirta Laura Kuštan (MUA: Lil'Mee), Ivana Šćepanović (MUA: Antonija Novosel)

 Photo: Tomislav Veić, model: Mirta Laura Kuštan, MUA: Lil'Mee


Ovaj neprofitni modni događaj odvijat će se 17. svibnja 2015. od 8 do 20 sati, a za mjesto događaja odabran je dvorac Bežanec u Hrvatskom zagorju, koji je kao lokacija pogodan za različite teme fotografiranja – glamour, history, fashion, extreme, boudoir, gothic... Sudionici će biti raspoređeni u desetak manjih radnih skupina kako bi što bolje i kvalitetnije svladali teorijski i praktični dio rada. Sam događaj započet će kratkim predavanjima o radu s modelima i korištenju fotografske rasvjete (za fotografe), a za to vrijeme vizažisti i frizeri pripremit će modele. Zatim kreće – pogađate – fotkanje, fotkanje, fotkanje! :)


Photo: Boris Mataković, model: Mirta Laura Kuštan, MUA: Lil'Mee

 Photo: Boris Mataković, model: Ivana Šćepanović, MUA: Antonija Novosel

 Photo: Boris Mataković, modeli: Mirta Laura Kuštan (MUA: Lil'Mee), Ivana Šćepanović (MUA: Antonija Novosel)


Prijaviti se možete e-mailom na adresu info.off2015@gmail.com, a novosti u vezi s projektom možete pratiti na Facebook stranici Foto Fashion Overdose. Svaki sudionik uplaćuje kotizaciju u iznosu od 250 kn, a u cijenu kotizacije, osim stručnog dijela, uključen je ručak te brojna iznenađenja. Jedan je od sponzora Collistar (čemu se kao vizažistica i obožavateljica veselim! :D ).


 Photo: Saša Lončarić, model: Mirta Laura Kuštan, MUA: Lil'Mee

Photo: Tomislav Veić, modeli: Mirta Laura Kuštan (MUA: Lil'Mee), Ivana Šćepanović (MUA: Antonija Novosel)


Sviđaju li vam se fotke i sama ideja OFF-a?

Broj komentara: 6:

 1. Ajme kako kul! I sve se odvija u dvorcu, sehr romantisch!!! Nadam se da ćeš napisati post i nakon događaja :)

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Ako ima interesa, a vidim da ima, svakako hoću! :)

   Izbriši
 2. Ajme,koje divne fotke,i modeli,sminka,ma sve!

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Odličan rezultat jedne jako zabavne suradnje :))

   Izbriši

Hvala na čitanju i komentaru! :)