nedjelja, 23. studenoga 2014.

Šesti new in - photos by Mirna



Večeras vam donosim jedan mali new in, no nemojte se zavaravati, nisu to sve novosti koje sam prikupila od posljednjeg new in posta. :D Ima toga još puno, ali danas mi je uskočila moja frendica Mirna sa svojim famoznim fotićem i idejama te mi je poslikala par stvarčica koje sam kupila i dobila prošli tjedan. Fotke su mi baš lijepe i posebne, a noviteti jako zanimljivi, i željela sam ih odmah podijeliti s vama. Ostatak slijedi uskoro! :)




Šteta počinjena na Kozmo srijedi, popust na pudere i korektore. Sada se susrećem s različitim tipovima podočnjaka i isprobavam puno korektora i iluminatora. :) Catrice Re-touch Light-reflecting Concealer (nijansa 005 Light Nude) pun je obećanja, a prve su recenzije vrlo pozitivne. To je bilo dovoljno da se zainteresiran, vrijeme će pokazati je li zbilja tako dobar. Eveline Art Scenic Concealer 2u1 obećaje prekrivanje podočnjaka i posvjetljavanje područja oko očiju, dugo ga već želim isprobati, a kupila sam ga u dvije nijanse – 04 Light i 06 Ivory. Bourjois Healthy Mix Correcting Concealer (nijansa 51) bio je moj prvi korektor za podočnjake, svojedobno mi je odgovarao, a u međuvremenu sam isprobala još puno toga i baš me zanima kako ćemo se sada složiti. Catrice Allround Concealer paletu s pet korektivnih nijansi kupila sam isključivo radi isprobavanja – bit ću iskrena i reći da nemam visoka očekivanja od nje. S druge strane, od primera L'Oreal Lumi Magique očekujem puno. Baza za lice s luminous efektom koju mogu staviti ispod tekućeg pudera, pomiješati s njime ili upotrijebiti na samom kraju šminkanja kao highlighteryes, please!




Nakon dugo vremena posjetila sam Golden Rose i kupila neke zanimljive proizvode koje prije nisam primjećivala ili jednostavno nisu došli na red. Stick Foundation – podlogu u sticku – u najsvjetlijoj i vrlo tamnoj nijansi, 01 i 06, kupila sam jer želim isprobati konturiranje pomoću ovakvog tipa proizvoda. Nakon što isprobam ovu povoljniju varijantu (50-ak kn po sticku) i izvježbam se s njom, možda se odvažim na kupnju nekog od hvaljenih high end stickova poput Bobbi Brown ili Shiseida. Golden Rose Waterproof Lipliner volim zbog krasnih nijansi i lakoće nanošenja na vlastite i tuđe usne. Imaju ove olovke i svojih mana – ne šilje se pa preciznost nije na najvišoj razini, a osim toga, uvijek moram malo pripaziti da ne bih izvukla previše olovke jer se zna slomiti. S time na umu, ja ih i dalje obožavam, predivnu nude-prljavo rozu nijansu 51 već imam i opasno trošim pa sam ponovila kupnju, a uzela sam i nijanse 52 i 55 jer imam dosta ruževa u sličnim bojama.
Illamasqua Blush Up kist već godinama promatram iz prikrajka, a sada sam ga konačno kupila i namjeravam ga koristiti za konturiranje. Nemam ništa slično i veselim se ovom novom iskustvu. :)




Šljokičavac Golden Rose zapravo je namijenjen za nail art, što na njemu, dakako, piše, ali ja sam se pomamila i uzela ga misleći da je riječ o običnom šljokičavom laku za nokte. Nanosit ću ga pomoću kista iz nekog drugog laka, što da se radi, propasti neće jer mi je stvarno krasan. Golden Rose Extreme Sparkle eyelineri bili su na bijesnom sniženju i bilo bi ih šteta propustiti, pogotovo kad uzmem u obzir činjenicu da ne posjedujem nijedan šljokičavi tuš, a frendica koju najčešće šminkam najradije bi se kupala u šljokicama (Teddy, hvala ti što mi dopuštaš da eksperimentiram na tebi! :D ). Odabrala sam nijanse 03 i 07, nježnu rozikastu s rozim i zlatnim česticama te tamniju zelenkastu s raznobojnim sjajnim česticama.




Golden Rose Color Expert lakovi za nokte pokupili su puno pohvala, posebno nudači – zbog toga je moj izbor pao na nijanse 05, 06, 07 i 08. Imam dobra iskustva s Golden Rose lakovima, vjerujem da ni ova linija neće biti iznimka.




Oriflame mi je prije nekoliko dana poslao jedan od svojih noviteta – True Perfection noćnu kremu za obnavljanje kože. Kolekcija True Perfection osmišljena je za žene koje su stalno u pokretu, kako bi pružila pomoć pri njezi umorne kože bez sjaja, a njezinim zadacima pripada i ujednačavanje tena te poboljšavanje blistavosti kože. Dobila sam i nekoliko testera dnevne kreme iz iste kolekcije te uskoro započinjem s isprobavanjem. Kistovi Look by Bipa lijepi su i povoljni, a kistova nikad dosta, tako da sam odlučila isprobati bockalicu i kist za rumenilo. Usput moram napomenuti da obožavam njihov preslatki kabuki, nježan i odličan za lagano nanošenje pudera u kamenu ili prahu.

 
Nisam još stigla isprobati svoje najnovije igračke, no već mi se čini da se tu kriju neki budući favoriti. :) Jeste li vi isprobali neke od ovih proizvoda? Što vas najviše zanima? Koje korektore i iluminatore za područje ispod očiju volite i preporučujete? :)

Broj komentara: 30:

  1. Catrice u olovci sam imala i obožavala sam ga, hidratantan je i nije mi ni najmanje osušio područje oko očiju.. Jedina stvar je da se potrošio u jako kratkom roku. Eveline korektor trenutno koristim, imam nijansu 06 Ivory i ne znam da li si primjetila ali u bočici izgleda kao da ima zlatne šljokice u sebi.. Ne primjetim ih na koži, ali moram priznati da me nije baš oborio s nogu.. Mislim da malo i isušuje.. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Takvi iluminatori kao što je ovaj Catrice se uvijek strašno brzo potroše, nažalost. Ajde kod njega ću to i podnijeti, ali YSL Touch Eclat isto ode začas, a to mi je baš žao. :) Drago mi je čuti da te Catrice nije isušio. Mene u biti korektori rijetko isušuju jer dobro njegujem okoloočno područje pa svašta podnese bez prigovora. :)

      Izbriši
  2. Odgovori
    1. Baš mi je drago, nadam se da će i meni biti dobar! :)

      Izbriši
  3. Uuu, zanimljivo! NIsam znala da Look by Bipa ima bockalicu.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Đe si mala, imaš super nick! :D Ja sam eto naletjela na Bipinu bockalicu, i meni se čini da je to nešto novo :) vidjet ćemo kakva je

      Izbriši
  4. Nisam znala da Bipa ima bockalicu... u kojoj Bipi si ju našla i po kolko?
    Re-Touch je moj najdraži korektor. Koristim ga svaki dan. Baš sam neki dan potrošila u nijansi 001 koja je povučena i uvedena 005 pa se nadam da će mi bit dobra. :)
    Eveline korektor isušuje okoloočno pa ga koristim samo ako prije obilno hidratiziram okol. područje jer ističe bore, ali super mi je za prekrivanje prištića na čeljusti ili donjem dijelu obraza ako uopće ne stavljam šminku na lice, a hoću pokrit samo neki prišt recimo. Nisam primjetila nikakav reflektirajući ekeft s njim.
    Catrice paleta korektora mi se nije svidjela nimalo (imaš recenziju kod mene).
    Bourjois korektor nisam nikad probala....

    E da, i meni su super šljokičasti tuševi, a pogotovo plavi i ljubičasti :D :D
    Svakako ću bacit pogled na ove. Do kad traje akcija?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Kupila sam je u Importanneu, platila sam je oko 30 kn, ne sjećam se sad točno.
      Ja uvijek dobro hidratiziram okoloočno područje pa se nadam da neće biti problema. :) Sviđa mi se to što može prekriti i pokoji prištić, dobro je imati i takav multifunkcionalni proizvod. Ma svašta sam čitala o tim korektorima, a sad ću ih konačno i sama moći testirati i usporediti. :)
      Ne očekujem ništa od ove Catrice palete, kupila sam je jer nemam takvu paletu korektora (sa zelenom nijansom, recimo) pa da isprobam, ali zapravo s vremenom želim kupiti neku od profesionalnih.
      GR tuševi nisu dio neke ograničene akcije nego je nekoliko nijansi stajalo sa strane i bilo sniženo 50%, kad sam ja bila ostale su još 2-3 nijanse.

      Izbriši
  5. ajme ova bockalica je premedena....zar je nova....MUST HAVE IT!!!! aaaa ne mogu vjerovati koliko sam happy zbog običnog kista hahaha

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mislim da je nova, bar je ja nisam prije vidjela niti sam čula za nju. :) Nisam je još stigla isprobati, nadam se da će biti barem korektna! :D

      Izbriši
    2. koja tuga, u BIPI je nisam uspjela pronaći...valjda ću naletiti na nju ubrzo ;)

      Izbriši
    3. Sretno s potragom, ja se nadam da će doći u sve Bipe ako već nisu! :)

      Izbriši
  6. Super novitet! :) Isprobala sam Eveline korektor i skroz je ok za te novce, L'oreal baza mi je bila super, davno sam ju koristila, ali mislim da mi kasnije nije odgovarala zbog silikona.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Drago mi je da i ti imaš dobra iskustva s tim proizvodima. :) Meni silikoni uglavnom ne smetaju pa će valjda i s L'Oreal bazom biti okej. Privukao me taj luminous efekt o kojem se toliko priča, a i Lumi puder sam jako voljela

      Izbriši
  7. Ova catrice paleta je bezveze , stoji i skuplja prašinu. Esence kabuki imam i stvarno je odličan.Lakovi GR nisu loši. Zanima me ovaj drugi catrice concealer u olovci kakav je .

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Essence kabuki mi je isto super (imam onaj iz kolekcije Bloom Me Up), a i Bipin mi je divan, prelijep i mekan. Ovi Bipini kistovi su isto jako mekani i nježni, nadam se da će se iskazati i u akciji! :)
      Javit ću obavezno za Catrice korektor kad ga isprobam. :)

      Izbriši
  8. Koja kupovina ;)
    Ja imam Eveline korektor i za sada mi je odličan. Dobro prekrije, izgleda prirodno i meni ne isušuje područje oko očiju ( možda zato što prije njega uvijek stavim Nuxe okoloočnu). Jedina mana mu je trajnost, ali meni to ne smeta.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pa da, na dobro hidratizirano područje oko očiju svaki će korektor bolje sjesti. Zato ja ni nemam puno problema s korektorima i isušivanjem. :)

      Izbriši
  9. Super noviteti, big like za Eveline Art scenic korektor i jako mi se dopada izgled bloga sada <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti, Misha, baš mi je drago da ti se sviđa novi izgled bloga :) Eveline Art Scenic sam danas malo isprobala i zasad mi se čini super! :)

      Izbriši
  10. Gdje se moze kupiti Golden Rose kozmetika?
    Cestitke na postovima, medu hrpom beauty blogova rijetko naidem na nekog ko ovako lijepo pise. Recenzije su super, dok mi se tvoj rad, odnosno sminkanje na modelima ne svida pretjerano. Nekako je uvijek neistaknuto, nedefinirano. Al citam te i dalje i drzim fige za napredak!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Golden Rose ima svoj dućan u Importanne centru na Glavnom kolodvoru, a imaju i štand u City Centru One i East. Ima ih i u drugim gradovima (Osijek, Rijeka), također u shopping centrima.
      Hvala ti na pohvalama za blog, puno mi to znači. :) Sa šminkanjem drugih tek sam počela i, kao i u svakom početku, prostora za napredak svakako ima, jašta da si u pravu. ;) Treba mi i prilika za više jačih, istaknutijih lookova (u kombinaciji s dobrim fotićem), što će se dogoditi već za koji dan.

      Izbriši
  11. Kistovi izgledaju odlično :) Pogotvo ovaj Illamasquin.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Apsolutno se slažem, ovaj Illamasquin kist škicam već stoljećima :)

      Izbriši
  12. Najvise me zanima recenzija L'oreal baze jer vjerujem nekako unaprijed da je odlicna! :D ovaj catrice korektor (all around) sam imala i jako me razocarao, ne znam jesam li ga dva tri puta stavila i bacila na kraju :/ ali ovaj u stiku je navodno dobar! Slike su predivne :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I kod mene je tako, baš imam osjećaj da je odlična! :D Danas sam je baš stavila i podloga mi je cijeli dan izgledala nekako lijepo, dewy i svježe. Tako da mogu reći da smo ja i Lumi baza dobro počele! :) I meni su slike krasne, morat ću češće zagnjaviti Mirnu za fotkanje :))

      Izbriši
  13. Prva fotka mi je nainteresantnija i nadam se recenziji tih novih korektora za podočnjake (mogla bi i usporedna :) ). I podsjetila si me da želim neki šljokičasti tuš, a naredni period je kao stvoren za nošenje takvog hihi

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pa da, prosinac je stvoren za šljokice! :) Može, bit će recenzija korektora čim ih malo bolje isprobam! :)

      Izbriši
  14. E ovi nudači mi baš izgledaju super, mogla bih baciti oko :) Kaj se tiče ove Catrice palete korektora, meni je to bilo bacanje novaca jer niš ne prekriva, barem ne moje podočnjake :/ Jedino mi je ok za hajlajtanje ispod obrva, drugo niš. Možda tebi bude dobra, kaj znaš :) Isto tako, Bipa kist za rumenilo mi nije nešto posebno - ne blenda dobro baš i nekad mi ne zahvati dovoljno proizvoda, tak da, meh.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. A da, ovo s Catrice paletom je jedna od mojih rijetkih kupnji koju sam napravila tek tako, ne vjerujući da je proizvod dobar, ali da isprobam taj tip proizvoda. Poigrat ću se s njom pa ćemo vidjeti. :)
      Bipa kist je meni zasad super za mekana, srednje pigmentirana rumenila. Imam puno rumenila različitih tekstura pa volim imati i puno kistova različitih performansi i većini njih se nađe mjesto i svrha :))

      Izbriši

Hvala na čitanju i komentaru! :)