srijeda, 4. siječnja 2017.

Liquid lipstick festival #2: Kat Von D Everlasting Liquid Lipstick

U sklopu serije postova Liquid lipstick festival, danas je na redu post o predivnim, kvalitetnim i, nažalost, nama prilično nedostupnim Kat Von D Everlasting Liquid Lipstick mat tekućim ruževima. Ja sam većinu svojih primjeraka nabavila u New Yorku, u Europi je općenito teško naći Kat Von D proizvode, drži ih tek pokoja europska Sephora. Još sam odavno čula da su među najboljim tekućim ruževima i silno sam ih željela isprobati, a sada mogu reći da je ono što sam čula bilo istinito, Kat Von D Everlasting tekući ruževi na samom su vrhu u svojoj kategoriji.





Dolaze u divno dizajniranom pakiranju, uskom i dugačkom, s karakterističnim Kat Von D uzorkom, kutijica u koju su smješteni također je prekrasna. Aplikator je malen i precizan, no možda je isprve malo neobično to što mu je drška vrlo dugačka u usporedbi s većinom ostalih tekućih ruževa. Tekstura je kremasta, idealne gustoće, a pigmentiranost besprijekorna, što u kombinaciji s preciznim aplikatorom nanošenje čini jednostavnim i ugodnim iskustvom. Čin aplikacije tako je lagan da mi se čini kao da nanosim kakvo bogato pigmentirano sjajilo, iako će koju minutu kasnije sve postati mat. Pogreške je vrlo lako ispraviti jer se ovi ruževi ne suše odmah. Standardno, prije nanošenja volim obrubiti usne olovkom u odgovarajućoj nijansi, samo zbog toga jer mi svaki ruž tako ljepše izgleda, no ove je ruževe moguće precizno nanijeti i bez olovke. Ne mogu navesti tekuće ruževe čija je pigmentacija bolja, ovi su definitivno u samom vrhu te u jednom nanosu u potpunosti prekrivaju usne. Nakon nekoliko minuta na usnama se suše i postaju u potpunosti mat.




Postojanost je odlična, na usnama će izdržati satima, preživjet će pića i nemasne/manje obroke, sve to bez ikakvog isušivanja i neugode na usnama. Ja ih na usnama uopće ne osjećam. Naravno, ako niste navikli na mat tekuće ruževe, moguće je da nećete u potpunosti dijeliti moj entuzijazam oko neisušivanja, u svakom slučaju preporučujem piling usana i pripremu u vidu njegujućeg balzama prije bilo kojeg mat ruža jer svaki od njih potencijalno može isušiti osjetljive usne. Nakon konkretnijih obroka izblijedjet će na sredini usana, no neće se zgrudati niti stvoriti onu iritantnu crtu blizu sluznice, a nadograđivanje podnose odlično, ne morate ih skidati i ponovno nanositi nego ih samo obnovite tamo gdje su izblijedjeli. Ne preslikavaju se na čaše, ali mogu se preslikati na ruku ako dodirnete usne. To sam primijetila kod mnogih tekućih ruževa, a kod ovih se može izbjeći, ako vam baš ide na živce, tako da nanesete vrlo tanak i ravnomjeran sloj. Ove ruževe uklanjam dvofaznim skidačima, drugačije baš i ne ide. :D

Zasad imam četiri nijanse Kat Von D tekućih ruževa i kvaliteta im je svima jednaka.




Lolita – tamnija taupe/smeđa s naznakom nečega mauveastog, zapravo je tamnija verzija Bow n Arrowa s mrvicom više života u sebi, koja vjerojatno dolazi od naznake crvenkastog tona. Službeno je opisuju kao chestnut rose, no ja nikako ne bih rekla da je to rose. :D

Bow N Arrowtaupe-bež-smećkasta nijansa, više mi se sviđa u pakiranju i na swatchevima nego na mojim usnama, prošla sam pola njujorških Sephora dok je nisam pronašla, da bih na kraju utvrdila da mi i ne stoji tako bajno. :D Ipak, rado je nosim i kombiniram s drugim nijansama i olovkama za usne.

Mother – divna zagasita srednje tamna roza/mauve, ova mi je nijansa najdraža i mislim da bi mnogima dobro stajala. Od sve četiri nijanse koje posjedujem ovu je najlakše nositi i uklopiti u razne lookove.

Lovesick – svjetlija, hladna, prigušena, nudasta mauve/roza, na mojim usnama izgleda puno svjetlije (i, ponovno, lošije) nego na swatchu. S obzirom na to da je dosta svijetla, može istaknuti nepravilnosti i borice više nego ostale nijanse.






Na sljedećoj je slici lip combo koji često nosim uz novu boju kose: Mother preko cijelih usana pa malo Lovesicka na sredinu, stopljeno malim ovalnim kistom, baš kao što sam opisivala u postu o jednoj drugoj kombinaciji tekućih ruževa. :)




Kat Von D Everlasting tekući ruževi dolaze u količini od 6,6 ml, što je prilična količina u odnosu na neke druge tekuće ruževe (Golden Rose 5,5 ml, Gerard Cosmetics 0,75 ml, Anastasia Beverly Hills 3,25 ml, NYX Lip Lingerie 4 ml, NYX Liquid Suede 4 ml). Cijena im u američkim Sephorama iznosi 20 dolara plus porez koji se razlikuje u pojedinim saveznim državama.




Često nailazim na pitanja vezana uz usporedbu Kat Von D i Anastasia Beverly Hills tekućih ruževa – ja imam jedne i druge, a i još mnoge, i bez ikakve dvojbe mogu reći da je formula Kat Von D ruževa bolja. Tekstura im je podatnija, lagana i kremasta u isto vrijeme, ne isušuju i nisu teški na usnama, dok se to ne može reći za ABH tekuće ruževe. Meni ni oni ne smetaju, usne mi super podnose tekuće ruževe i nema ih puno koji su mi neugodni, a nijanse su im savršene, no ne mogu poreći da razlika u kvaliteti ipak postoji i definitivno ide u korist Kat. Uz Kat Von D, meni su trenutačno najdraži Gerard Cosmetics, Stila, Golden Rose i Sephora tekući ruževi. Sve ću svoje tekuće ruževe s vremenom recenzirati i pritom uspoređivati, bit će zanimljivo vidjeti hoće li mi se miljenici s vremenom mijenjati. :D

Mislim da je jasno da vam preporučujem da se dokopate barem jedne nijanse ovih tekućih ruževa. :) U komentarima podijelite sa mnom svoje mišljenje o raznim tekućim ruževima, posebno ako ste isprobali i Katičine. :)

Dosadašnje recenzije mat tekućih ruževa:

utorak, 3. siječnja 2017.

Beauty favoriti prosinca

Inače ne izdvajam mjesečne favorite (iako planiram početi), međutim, ovoga puta nekako su se sami od sebe, spontano nametnuli. Prosinac je bio turbulentan i pun događaja te često nisam imala vremena previše razmišljati o tome što ću koristiti, čime ću se šminkati i mazati, ruka bi sama poletjela prema određenim proizvodima pa sam ih odlučila objediniti u ovom postu. Red je da na blogu ostane zapis o nekim proizvodima koje sam voljela ove zime jer, kad se vratim s putovanja na koje noćas krećem, svi će već iščekivati prevrtljivu veljaču i pomalo zazivati proljeće, i zimski postovi više neće biti u điru. :D




Avon božićna pjena za kupanje – jabuka i cimet* stvorena je za upotpunjavanje božićnog ugođaja u hladnim prosinačkim večerima, u trenucima kada uhvatite barem pola sata (u mom slučaju sat vremena) za sebe i uvučete se u toplu, pjenušavu kupku. Funkcionira i kao gel za tuširanje.

Olival čarobni piling gel za tijelo* predivna je dopuna proizvodima koje već dugo volim – Olival čarobnom mlijeku za tijelo i čarobnom suhom ulju. Namijenjen je nježnom i temeljitom čišćenju kože tijela, a sadrži usitnjene koštice marelice i masline koje pomažu pri uklanjanju odumrlih stanica s površine kože. Ovaj vas piling neće oribati, ubraja se među one blage i njegujuće pilinge nakon kojih koža ostaje meka i nježna, a ja redovito ostajem opijena njegovim divnim mirisom. :)

Balea kremasto-uljni losion za tijelo s bademovim uljem i mirisom marula zaokružuje moju zimsku njegu tijela. Već nekoliko godina krajem jeseni nabavljam barem jedan primjerak ovog losiona i mislim da ga mogu nazvati svojom najdražom mazalicom za tijelo u jeftinijem rangu. Krasi ga predivna kremasto-uljna tekstura, sadrži 40% ulja i namijenjen je suhoj i zahtjevnoj koži, a moju predivno njeguje i hrani.




L'Oréal Paris Total Repair 5 Double Elixir, osim što se sastoji od dvije faze, ima i dvostruko djelovanje – sanira ispucale vrhove te štiti vlasi i kosi daje sjaj. Pišući ovo, upravo sam odlučila da ga nosim sa sobom na Sri Lanku jer će mi trebati ovakav proizvod za dodatnu zaštitu i stilizaciju. Jednostavan je za korištenje (špric-špric po kosi i gotovo :D ), lijepo definira moje kovrče (iako mu to nije namjena, u mom je slučaju odličan bonus :D ) i kosa mi izgleda super nakon što ga koristim. Općenito volim leave-in regeneratore i slične proizvode, a ovaj mi je malac postao ovogodišnji hit u svojoj kategoriji.

L'Oréal Paris Extraordinary Oil mlijeko u ulju za čišćenje lica super je izbor za zimu zbog bogate kremaste teksture koja godi koži isušenoj zbog hladnoće i grijanja. Moje čišćenje lica sastoji se od više faza i u njemu sudjeluje više proizvoda, no upravo bih ovo mlijeko izdvojila kao proizvod u čijem korištenju trenutačno uživam. Iako prilično dobro skida šminku, kasnije još operem kožu lica uz pomoć gela za umivanje – smatram da je dvostruko čišćenje uvijek dobra ideja, pogotovo kada nosite full makeup. Napominjem da ovo mlijeko, kao i sva ostala mlijeka za čišćenje, koristim samo za uklanjanje šminke s lica, dok za skidanje šminke s očiju uvijek koristim dvofazne skidače, najčešće su to Garnier i Mixa.




Uriage Xémose krema za lice* ultrabogata je krema za suhu i osjetljivu kožu lica. Namijenjena je svim oblicima suhe kože lica, uključujući atopijski dermatitis, suhu kožu kod starijih osoba te suhoću nastalu zbog klimatskih uvjeta. Hidratizira, umiruje i hrani suhu i osjetljivu kožu s manjkom lipida. Moja koža nije toliko suha ni zahtjevna, no dolaskom zime pokazuje potrebu za pojačanom hranjivom njegom, zbog čega ovu kremu svakih nekoliko dana ubacim u rutinu kao noćnu njegu. Iako je vrlo bogata, nije teška ni masna te nimalo ne opterećuje moju mješovitu kožu, a ostavlja je mekom i nahranjenom.




Essence the little x-mas factory EDT* slatki je zimski parfemčić, prava božićna poslastica – u gornjim notama kombinacija je čokolade, brusnice i nektarine, u srednjim notama nalaze se frezija i božur, dok su u osnovni notama karamela, vanilija i tonka grah. Trajnost mu nije jača strana, no zato je pakiranje maleno i praktično pa ga je lako nositi u torbi i obnoviti po potrebi.




Essence lak za nokte iz kolekcije The Darks u nijansi Need Your Love* divan je, dubok, taman i vamp lak koji sam voljela tijekom jeseni, a često sam ga koristila i u prosincu. Nije crven i glitterast kako bi se očekivalo od laka koji biramo za prosinac, ali, kao što spomenuh, nisam imala previše vremena za biranje i kombiniranje pa je na mojim noktima jesen potrajala malo duže – i nije mi žao. :)




Iako obično u prosincu rotiram crvene ruževe, ovaj su put na mojim usnama najčešće Kat Von D Everlasting tekući ruževi u nijansama Mother i Lovesick, a ponekad i njihova ombre kombinacija. Recenziju ću objaviti još večeras ako stignem jer vam već dugo želim nahvaliti ove savršene tekuće ruževe. Upravo ove nijanse super se uklapaju uz moju trenutačnu (rozu) boju kose, zato sam ih u posljednje vrijeme toliko i forsirala.




Huda Beauty Rose Gold paleta u rukama mi je svakodnevno otkad sam je dobila (hvala svetom Nikoli, khm, Chakyju :D ). Apsolutno je predivna, iako je jasno da nije najkvalitetnija paleta koju sam vidjela. Dosta je uspoređuju s Anastasia Beverly Hills Modern Renaissance paletom i ja moram reći da je potonja bolja jer su sjenila u njoj pigmentiranija, blendabilnija i jednostavno kvalitetnija, međutim, Huda ne zaostaje baš toliko puno, a tu su i ove prekrasne nijanse u obliku prešanih pigmenata, ništa slično nemam u svojoj kolekciji i uživam u njihovom korištenju i kombiniranju.

Maskare koje ovih dana izmjenjujem jesu Avon Big & False Lashes* i L'Oréal Paris Miss Hippie – obje daju odličan volumen i dozu drame koju volim, postojane su i ne truse se, a kako vrijeme odmiče sve su bolje – kao što je to čest slučaj s maskarama koje su prilikom otvaranja malo mokrije, a s vremenom postignu idealnu teksturu.

Za kraj tu je neizostavan theBalm Mary-Lou Manizer jer prosinački partyji ne mogu proći bez dobrog highlightera koji u božićno-novogodišnjem razdoblju zbilja ne mora biti decentan! :D Moj je primjerak već gotovo potrošen, a ako odmah ne kupim novi, to će biti samo zbog toga što jako volim i svoje Anastasia Beverly Hills Glow Kit palete. Ipak, dok je Mary-Lou još tu, neprekidno je koristim i redovito dobivam upite o tome koji je proizvod zaslužan za taj divan sjaj, bilo na mom licu, bilo na modelima/klijenticama. Više o njemu pisala sam davno u postu o mojoj theBalm kolekciji.

Je li se među mojim prosinačkim favoritima našao koji proizvod koji i vi volite? Koje proizvode vi rado koristite ove zime? :)


*PR proizvod (u svojim objavama iznosim vlastito iskreno mišljenje o svakom proizvodu bez obzira na njegovo porijeklo).

New in – studeni

Kao što sam nedavno najavila, trenutačno sam na kozmetičkom no buy režimu, tako da kupujem samo ono što sam potrošila i što mi baš treba za makeup kit za šminkanje klijentica. Ovaj režim bio je na snazi još od kraja listopada, tako da su se među novitetima za studeni našli uglavnom proizvodi koje sam dobila od svojih beauty suradnika te pokoja stvarčica za kit i nekoliko poklona koje sam dobila od frendica.




Balea kremasto-uljni losion za tijelo s bademovim uljem i mirisom marula i Balea gel za tuširanje s mirisom marshmallowa dio su jednog lijepog, savršeno pogođenog poklona i pravi su izbor za hladne zimske večeri te ritual tuširanja i mazanja nakon kojeg ćete se ušuškati u najtopliju dekicu. :)

Nivea Hairmilch šampon i regenerator s mliječnim proteinima za suhu, oštećenu kosu u mini izdanju dobila sam kao uzorke za testiranje i sutra ih nosim na putovanje, veselim se isprobavanju jer imam osjećaj da su ovu liniju isprobali svi osim mene. :D




Bioderma Sensibio micelarna u manjem pakiranju kupljena je za makeup kofer jer mi je ovakva bočica puno praktičnija od onih velikih od 400 ili 500 ml. Ovo je jedna od mojih najdražih micelarnih i, unatoč svemu što isprobavam, godinama se drži na vrhu zajedno s Vichy i Garnier rozom micelarnom.

Essence Make Me Brow maskara za obrve postoji u nijansama 01 Blondy Brows i 02 Browny Brows, ja već imam obje, a sad sam uzela dupliće jer želim po jedan primjerak imati u koferu, a drugi u sobi gdje (se) šminkam. Jako volim ove maskarice, nijanse su super, prirodne su i nisu tople, a četkica je malena i precizna. Najčešće ih koristim u kombinaciji sa sjenilom za obrve.




Avon Advance Techniques leave-in balzam za sjaj kose* i Avon Nutra Effects Intensive Repair obnavljajući losion za tijelo za vrlo suhu kožu sa sjemenkama lana i marule* dobila sam kao poklon na Avon Pro Woman konferenciji, losion često koristim i ostavio je odličan dojam jer zaista hrani i njeguje kožu, dok leave-in balzam moram još isprobati.




Catrice Kaviar Gauche paleta sjenila* dovela je do podijeljenih mišljenja u blogosferi, a mene je pomalo razočarala zbog slabašne pigmentacije. Ipak, nijanse su predivne (kao i sama paleta) i u mom slučaju savršeno funkcioniraju kada ih nanosim preko nekog kremastog sjenila kao što je Maybelline Color Tattoo. Osim toga, dvije sivkaste nijanse mnogima mogu poslužiti kao dobra sjenila za obrve (u tom slučaju osrednja pigmentacija može biti prednost). Sve moje dojmove možete pročitati u recenziji Catrice Kaviar Gauche palete.




Douglas je nedavno organizirao predivno druženje za blogerice na kojem smo se upoznale s asortimanom brenda Douglas Collection, a tom smo prigodom sa sobom ponijele ogromne vreće proizvoda za isprobavanje. Svi su oni objedinjeni na ovoj fotki. Douglas Everyday Handlotion* lagan je i mirisan losion za ruke koji se vrlo brzo upija, idealan je kao uredska mazalica za ruke koju ćete držati na radnom stolu i kojom ćete redovito mazati ruke tijekom radnog dana te ćete odmah moći nastaviti s poslom jer, kao što rekoh – brzo se upija! :) Zatim su tu Douglas lakići za nokte – roskasti Destinee* i šljokičasti Pink of Gold*, Mini Maxi Mascara*, Make-up Primer* (ovo me posebno razveselilo!) i bronzerasti Aquarelle Powder* (okej, i ovo me jako razveselilo :D ). Douglas Naturals Illuminating Q10 Eye Cream* okoloočna je kremica s ekstraktom organskog šipka koja je već u upotrebi i razbuđuje me svako jutro. :)

Na drugoj hrpici nalazi se jedan non-Douglas proizvod, a to je Rituals Yogi Flow Indian Rose & Sweet Almond Oil pjenasti gel za tuširanje*. Rituals je odnedavno dostupan u Douglas parfumerijama, što mi je iznimno drago jer volim njihove proizvode i sada su mi konačno ponovno dostupni. Tu je i Douglas Naturals tonik s organskim ekstraktom šipka*, olovka za omekšavanje kutikula* te u sljedećem redu Douglas Naturals starter kit* koji sadrži dnevnu kremu za normalnu kožu, gel za tuširanje i kremu za ruke s organskim arganovim uljem. Set je presladak i također ga nosim na spomenuto putovanje. :)

Douglas Aqua Focus hidratacijska je kolekcija koja nudi mnoštvo zanimljivih proizvoda za dehidriranu kožu (na eventu sam zamijetila serum s rashlađujućim aplikatorom koji mi se jako sviđa!), a isprobat ću bogatu kremu – Rich Cream* i prozračnu masku – Light as Air Mask*. Douglas Home Spa Breath of Amazonia krema za tijelo* s ekstraktom acai bobica i uljem marakuje miriše božanstveno i egzotično, čuvat ću je za ljeto jer tada najviše volim ovakve tropske mirise. Tu je i Douglas Home Spa aromatična svijeća Beauty of Hawaii*, Angeled Blusher Brush* iliti kosi kist za rumenilo te kist za nanošenje sjenila – Flat Eye Shadow Brush*. O kistovima ću svakako pisati kad ih isprobam kako spada.




Bila sam i na predstavljanju brenda Marc Inbane i njegova poznatog proizvoda za samotamnjenje, a tom sam prilikom dobila travel set koji sadrži lijepu crnu kozmetičku torbicu, odličan kabuki kist* i najpopularniji proizvod – Natural Tanning Spray*. Zasad sam, dakle, isprobala samo kabuki, i to u svojstvu kista za tekući puder, i mogu reći da sam vrlo zadovoljna, mekan je i nježan te odlično obavlja svoj posao, a bonus je to što se iznenađujuće lako pere.




Frendica mi je proslijedila Biobaza mix micelarnih vodica s infuzijom kamilice i krastavca – ja sam ovo već imala i nedavno potrošila, micelarna je sasvim okej, no ide mi na živce ovaj sustav doziranja koji funkcionira tako da na vrh prislonite blazinicu i stisnete prema dolje. Meni to sve nekako iscuri, ali nije problem, prelit ću ovu micelarnu u Bioderminu ili Garnierovu praznu bočicu i bit će dobro. :D

Stigao mi je i Olival čarobni piling gel za tijelo* u kojem uživam jer predivno miriše, nježno pilingira i odlično se slaže s Olival čarobnim mlijekom za tijelo i čarobnim suhim uljem. Sadrži zrnca usitnjenih koštica arelice i masline i svidjet će se ljubiteljicama nježnijih pilinga, a u ovo zimsko vrijeme odgovara mi savršeno.

Post s novitetima iz prosinca vjerojatno ću objaviti krajem siječnja, kad se vratim s putovanja na koje krećem sutra. Nadam se da ću uspješno odoljeti divotama koje će me zasigurno zazivati iz duty free shopova. :D

Jeste li isprobali neke od proizvoda iz ovog posta? Koji vas od njih najviše zanimaju? :)



*PR proizvod (u svojim objavama iznosim vlastito iskreno mišljenje o svakom proizvodu bez obzira na njegovo porijeklo).

nedjelja, 1. siječnja 2017.

Dobro nam došla 2017. :)

Došla nam je konačno i ta 2017., godina koju su mnogi jedva dočekali jer je 2016. bila prilično turbulentna i, čini mi se, većini prilično neugodna. Meni je donijela mnoštvo divnih dana, novih iskustava, poslovnih prilika, predivnih klijentica i suradnji, nekoliko putovanja koja ću pamtiti, preko nekoliko novih poznanstava i prijateljstava koja ću u 2017. dalje razvijati. Puno smijeha, puno plesa, puno beauty noviteta. Kao i svaka dosad, donijela je neka stresnija i gadnija razdoblja, ali mi je dopustila da i dalje živim sretno i ispunjeno u svom voljenom mikrosvemiru koji nizašto ne bih mijenjala, gdje su uz mene moj najdraži Chaky, moje dvije mace, moja obitelj i krug najdražih prijatelja (koji su za mene također obitelj). Sve to, i puno šminke. :D

Kakva god bila 2016., želim da nam 2017. svima bude još bolja, još sretnija, još uspješnija. Svakome onakva kakvom je priželjkuje, i još malo bolja od toga. Na nama je da se pobrinemo da takva i bude. :)




Ja oko svake nove godine donosim tako neke razne odluke jer me inspiriraju novi počeci, rokovnici i popisi, pa onda u nekom trenutku pola toga zaboravim i ne ispunim, no to me nije spriječilo u tome da si i ove godine obećam svašta. :D Naravno, imam i neke ciljeve i odluke vezane uz blog, a tiču se redovitosti, rasporeda postanja i javljanja na Facebooku i Instagramu, novih rubrika i serija postova... Ipak, neću još ništa otkrivati – ako se ispuni, primijetit ćete i sami, no ionako ništa veliko ne mogu napraviti prije kraja siječnja jer za dva dana krećem na jedno egzotično putovanje koje jedva čekam. Navodno će mi barem povremeno biti dostupan internet pa me svakako popratite na Facebooku (Lil'Mee Make Up & Beauty) i Instagramu (lilmee13) jer vam planiram vaditi mast fotkama u stilu #ocean #beach #cocktails #adventure #enjoyinglife. :D




Sretna vam, dakle, Nova godina, a i cijela nova godina! :)

četvrtak, 15. prosinca 2016.

Posvudušasti beauty photo mix – novosti, noviteti, eventi :)

Hi guyz! :) Dugo me nije bilo, imala sam stvarno puno posla, od šminkanja preko raznih drugih poslova, a bilo je tu i dosta evenata i druženja. Taman sam se ufurala u svakodnevno pisanje i onda sam odjednom bila posvuda i nisam više ništa stizala. :D Zato vam danas donosim jedan laganini post u fotkama kako biste vidjeli gdje sam sve bila protekla dva-tri tjedna, što sam radila i što se novo našlo kod mene.




Krajem studenoga Douglas je organizirao event za blogerice na kojem su nam predstavljeni Douglas Collection proizvodi – ako pročitate moj osvrt na Douglas Beauty Blog Day, saznat ćete kako nam je bilo i što sve trenutačno isprobavam. :)




Istoga dana posjetila sam i Marc Inbane predstavljanje čija je glavna zvijezda bio sprej za samotamnjenje. Nemam još iskustva s proizvodima za samotamnjenje, no svakako ću ga isprobati čim se pruži prilika jer je Roseybelle dobila odličan rezultat. :)





Posljednjih par tjedana obilježili su razni shootinzi na kojima sam šminkala, jedan od njih bio je za Simone Manojlovich – Simone design. Fotkao je Zvonimir Ferina, a modeli su bili Martina Zorić i Žarko Mair. Nastale su brojne prekrasne fotke. <3




Ja sam tada još bila plava, odnosno rose gold u procesu ispiranja, što će se uskoro promijeniti. :D




Tih dana započeo je i Advent u Zagrebu. <3






Početkom prosinca Avon i Mohito pripremili su nam predivno modno-kozmetičko druženje. Osim poslovično dobre klope i druženja te razgledavanja Avonovih blagdanskih noviteta, upoznali smo se i s Mohito asortimanom, a naše su odabrane odjevne kombinacije zabilježene i predstavljene u obliku članka na portalu Moda.hr. Moja kombinacija nije novogodišnja, ali je svakako zimska – zaljubila sam se u ovaj krasan sivi kaput. <3




Na Avon&Mohito druženju upoznala sam i divnu Dunju, izumiteljicu Ženskog rokovnika. :) Dobila sam svoj primjerak rokovnika za 2017. godinu i odmah počela upisivati termine za šminkanje. <3




Sveti Nikola donio mi je dugo željenu Hudinu paletu sjenila i učinio me vrlo sretnom djevojkom. :D <3




Stvaralo se još modno-fotografskih priča, a ovaj put šminkala sam prelijepu dizajnericu Ivanu Janjić. Fotkao je Ivica Šitum.




A počele su stizati i neke prethodno fotkane fotke, na jednoj od njih moj makeup nosi prelijepa Ana Jakovljević koju je fotkao Emanuel Manchy.




A onda sam se pofarbala u intenzivnu rozu boju. :D




Stigli su mi Essence noviteti iz božićne trendovske kolekcije the little x-mas factory. Paleta sjenila divna je i totalno božićna, zlatni tuš super je dodatak svakom blagdanskom looku, a parfemić je sladak, topao i zimski. <3




Konačno ću isprobati i divote iz radionice Loko Prirodne Kozmetike – odabrali su savršene proizvode za mene i svakako ću vam pisati o njima. <3







Pružila mi se prilika da, za promjenu, ja budem ona koju se šminka. :D Posjetila sam MAC dućan i družila se s predragim MAC djevojkama Željkom i Sarom. Željka mi je predstavila kolekciju Nutcracker Sweet te smo odabrane proizvode isprobale na mom licu, a na usnama je prekrasan ruž Flat Out Fabulous koji i sama imam u kolekciji, a sada mi odlično odgovara uz novu boju kose. :) Bilo je to jedno krasno iskustvo. <3






Kozmetika Aura predstavila je svoju novu kolekciju Geisha koju već mjesecima škicam kod blogerica iz Srbije. Sve se odvijalo u preslatkom ambijentu Magnolia slastica.









Kolekcija je predivna, a, kako sam trenutačno zbog kose okrenuta rozim i ljubičastim ruževima, tekući ruž Maiko odmah mi se našao na usnama. :)




Za kraj sam zabilježila svoj kreativni nered na posljednjem shootingu prošle subote. :D

Sada kad sam vam pokazala gdje sam sve bila i što sam radila ovih dana, možemo se vratiti uobičajenom ritmu recenzija i ostalih kozmetičkih piskaranja. :) Kako vi provodite ove prosinačke dane?